dilluns, 25 d’abril del 2011

LA XIELA FA EL VERMUT A COLLDEJOU


Dissabte 23 d´abril, Diada de Sant Jordi, vam fer la presentació de LA FADA XIELA a Colldejou. Colldejou és el meu poble i em feia una especial il.lusió compartir amb ells aquests moments. La sala era plena de gent que m´estimo. La Xell Gaya, presidenta del Cente Cultural i Monte Manjón directora de la revista local Lo Collet ens van fer una presentació molt bonica i emotiva. Després tenien un gran vermut preparat per a tots els assistents a l´acte. Moltes gràcies Colldejou!!!




A la tarda, vam fer la ruta de les signatures. A primera hora vam estar a Riudoms signant exemplars del conte a la paradeta de la llibreria LA COMETA. Allà vam aprofitar per visitar la nova Biblioteca que tot just havien inaugurat i feien jornada de portes obertes. Felicitats a la gent de Riudoms pel seu nou equipament!



Després vam tornar a Mont-roig, on va ser un no parar. Tothom va venir a signar el seu exemplar, vam rebre una colla de felicitacions i ens ho vam passar d´allò més bé. Vam acabar tots els llibres, TOTS! Ostres, quina passada...
Des d´aquí també volem donar les gràcies a l´Estanc Roigé  i a la Papereria Rom, per tot el seu suport. I per descomptat, també donar les gràcies a tots aquells que han entrat al Club de la Xiela!!!


 JUDIT
CRISTINA