CONTESLa Fada Xiela és la història d’una fada diferent de les altres fades. Ella no pot entendre per què la rebutgen i busca respostes. A mesura que transcorre la història, la Xiela es va trobant amb diferents personatges. Ells li aniran mostrant a poc a poc quin és el seu meravellós poder. A través dels personatges, la Xiela es trobarà a ella mateixa.

Nil és un cocodril solitari. La seva afició de menjar-se tot allò que es mou al seu voltant, fa que no tingui gaires amics. La cosa es complica quan al Nil li comencen a fer mal les dents. Els dies i les nits es fan molt llargs quan sent dolor i està completament sol. Però aviat el Nil tornarà a somriure, perquè algú que no imagina l’ajudarà. Això sí, haurà d’entendre que hi ha coses en aquest món que no són comestibles, si vol conservar les dents molts i molts anys!


LA TIONA, és un conte de Nadal una mica diferent. La temàtica central és la igualtat de gèneres, però també hi podem veure la importància de la família, d'una bona comunicació i voluntat per part de tots. LA TIONA ens ensenya a no rendir-nos i a treballar dia a dia per canviar allò que no és just.

Tot comença en una festa d’aniversari, quan a la nostra protagonista li regalen un cabdell de fil. Sembla un obsequi insignificant, però, temps a venir, li serà molt útil, perquè li permetrà estrènyer lligams amb la natura, amb els amics, amb la família i amb tot allò que s’estima a la vida i la fa feliç.
Un cabdell de fil màgic és un relat tendre ple de màgia i bons desitjos, que repassa les estacions de l’any, les festes tradicionals, els sentiments i alguns costums ben nostres, mentre es va teixint la història individual de cadascú.“Tinc una capsa d’aquarel·les al meu interior i
 un pinzell invisible que dóna color als meus dies.”

Mitjançant els colors, podem descobrir com ens sentim cada dia i tenir la capacitat de canviar-ho en qualsevol moment.


I tu, de quin color et sents avui?

Un conte per a treballar les emocions mitjançant els colors. Porta incorporats uns mandales per a pintar i el significat dels colors, així com unes quantes endevinalles. També porta la traducció a l'ànglès, ideal per a practicar les primeres paraules.