IL.LUSTRADORS

CRISTINA CAUPENA

Treballa en una escola amb nens petits. La seva gran passió pel dibuix i per altres arts plàstiques, i pels mons imaginaris dels infants, l’ha portat per diversos camins. Ha realitzat pintura sobre roba i murals, i també he creat titelles adaptades a personatges de contes, com Els Follets sabaters.

 Com a il·lustradora, LA FADA XIELA va ser el primer projecte publicat. Després van venir Big Magic i El raïm inquiet. 

A més de la il.lustració, la Cristina també fa sabons 100% naturals, si voleu fer un cop d'ull al seus treballs podeu clicar aquí:

LA CASA DE LES LIBEL.LULES, SABONS ESSENCIALS
LLUÍS FONGRAU

Lluís Font Grau, nascut a Mont-roig del Camp, pintor de professió i vinculat al món de la pintura per la seva nissaga familiar. Fill i nét dels aquarel·listes Fonmunté i Fonportal, s’ha fet gran entre aquarel·les passant hores i hores assegut al costat del pare observant com treballava. Sempre ha mantingut un viu interès en aquesta tècnica pictòrica que, actualment, va més enllà de l’afició.
De formació autodidacta, atret per la il·lustració amb aquarel·les, fa un pas en la il·lustració infantil: NIL EL COCODRIL és el seu primer treball publicat, seguit per LA TIONA.

Podeu veure més del seus treballs aquí: 


EVELYN ROCA SCHÖPE

Evelyn Roca Schöpe (Reus) és pintora i il·lustradora. Es va formar a l’Escola d’Arts Aplicades La Llotja de Barcelona i ha cursat estudis a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona i a l’Escola d’Art de Móra la Nova. En exposicions individuals o col·lectives, les seves obres han estat presents a indrets com el Carrousel del Louvre de París, la Lessedra Gallery de Sofia o a l’EYE Suffolk, així com a nombroses sales i gal·leries de les nostres comarques.
Autora de les il.lustracions d'UN CABDELL DE FIL MÀGIC.

MARIA GARCIA CORTADELLA


Va  néixer a Barcelona. Va créixer entre el mar, les muntanyes i el sol del Mediterrani. Li fascinen els universos màgics que es creen al explicar una historia, llegir un llibre o submergir-se en una il•lustració. És feliç entre pintures, pinzells i papers de colors. Ara viu a Munich, on ha instal•lat el seu estudi.
Per saber-ne més cliqueu aquí:

Actualment estem treballant en un projecte en comú.