dilluns, 21 de maig del 2012

UNA FADA I UN COCODRIL SURTEN JUNTS A PASSEJAR!


La cap d'estudis de l'Escola Guillem Vilafortuny ens dóna la benvinguda amb tot una colla de nens i nenes que tenen ganes de conèixer la nostra estimada Xiela.


Els alumnes segueixen el fil de la història amb molta atenció...


La Cristina, els explica els secrets per a fer uns bons dibuixos i una titella.És el moment del comiat, s'acabat la història!I ens van regalar unes floretes precioses! Per decorar la nostra vida! 


I canvi de decorat. Ara són els petitons qui venen a escoltar el conte del Nil.


El Nil, atent, observa com els nens i nenes segueixen la història. A ells tampoc els agrada que el Nil estigui sol i que tingui mal de queixal. Haurieu de veure quines caretes de compansió que posen... 


Ara és el torn del Lluís. Ell els explica com es dibuixen els cocodrils!


Comença la classe pràctica de com rentar-se la dents. Aquí el Lluís i jo repartint els raspalls que la casa COLGATE ens va oferir amablement per a fer la promoció del conte!


I aquí acaba la nostra visita a l'Escola Guillem Vilafortuny. Hem de dir que vam estar molt i molt bé. Tothom va ser d'alló més amable. Els alumnes van participar fent tota mena de preguntes i ben engrescats amb totes les explicacions. El director, la cap d'estudis, les professores dels cursos que ens van visitar, la Sandra Ramírez que ens va mostrar el camí cap aquesta escola, tots van ser molt bonics! 

Ah! i per acabar, a més de les floretes, també ens van obsequiar amb unes magnífiques llanternes de lectura i un excel.lent esmorçar. Així dóna gust! Moltes gràcies Vilafortuny!!!